Silje og Arnfinn

Om oss:

Vi er en liten, naturglad familie på 4 og en hund som heter Lykke. Vi skal starte å bygge hus i 2019 og gleder oss veldig både til å komme igang og selvfølgelig å flytte! Vi ønsker å bosette oss i grenda fordi vi tror på og ønsker å leve i et fellesskap- tett på naturen. Et lite og intimt fellesskap hvor folk hjelper hverandre og lærer med og av hverandre. Spesielt siden vår datter Indra ble født i 2016 har vi lett etter et lite paradis hvor:” it takes a village to raise a child” enda lever- og det gjennom nærhet til hverandre, verdier, visdom, naturnærvær kokt sammen med en god dose idealisme, realisme og kunnskap. Vi drømmer om en aktiv grenda for store og små med verdifulle, kreative samspill på kryss av alder.

Vi er glad i mat, yoga, natur, lese, musikk og bålkos. Silje er utdannet dansekunstner og jobber i dag som “prosjektansvarlig” for byggeprosessen. Hun jobber som fødselshjelper og med kvinnehelse og arrangerer gravidsirkler og månesirkler i lokalsamfunnet. Hun er og utdannet Skogsbad guide.

Vi skal ha hjemmeskole for vår datter.

Her er Siljes nettside: http://www.skogsbad.no

og www.eyemother.com

Arnfinn jobber fulltid med ventilasjon hos GK Inneklima. Vi bygger huset vårt selv, med uvurdelig hjelp fra Arnfinns far Bjørn.

Om huset:

Byggestart 2019 :

  • halmhus på ca. 80 kvm
  • halm i vegger, cellulose i tak og gulv – oppvarming masseovn
  • Offgrid/ solceller
  • leire på yttervegg og innvendig
  • eget renseanlegg på gråvann
  • mest mulig selvforsynt med mat